Konstrukcija montažnih kuća

Možemo se pohvaliti sa preko 800 izgrađenih objekata na Balkana i Evropi. U našoj radionici proizvodimo visoko kvalitetne zidne elemente, koji se izrađuju po projektu i isporučuju se na gradilište. Naši zidni elementi su modularne dimenzije 120×260 cm i 60×260 cm, te mogu biti prilagođeni kao spoljni ili unutrašnji zid, sa ugrađenim prozorima i vratima u zavisnosti od pozicije u objektu.

U nastavku su prikazani preseci spoljnih i unutrašnjih zidova, koji ilustruju kvalitet naših zidnih elemenata. Ukoliko želite da vaš projekat bude realizovan sa najboljim materijalima i stručnim timom, Javor inženjering profesional je vaš pravi izbor


 1. Mineralna vuna d-200mm
 2. Drvena štafla 40x50mm
 3. OSB ploča 9mm
 4. Nosive driven grede 200/80mm
 5. OSB ploča 18mm


 1. Drvena konstrukcija 150mm
 2. Parna brana 0,2mm
 3. OSB ploča 11mm
 4. Građevinski lepak 2-3mm
 5. Građevinski lepak 2-3mm
 6. Fasadni stiropor 150mm
 7. Mineralna vuna 150mm
 8. Gips karton ploča
 9. Demit akrilna fasada 2-3mm


 1. Drvena nosier konstrukcija d-100mm
 2. Mineralna vuna d-100mm
 3. OSB ploče 11mm
 4. OSB ploča 11mm

Ostali Elementi

Naša firma se ponosi izradom kvalitetnih stubova, podvlaka i ograda od najboljih dostupnih materijala, poput redisane čamove građe. Svi elementi se prave po projektu, uzimajući u obzir sve želje kupca. Dodatno, sve naše komponente se boje sandolinom u boji koju izabere kupac, što dodatno prilagođava izgled objekta njihovim potrebama.

Naši iskusni stručnjaci vrše obradu spojeva gips-karton pločama, uz korišćenje ispunjača i bandažiranja, kao i kompletne molerske radove na plafonima i unutrašnjim zidovima. Fasadni zidovi i kalkani obloženi “Izoterm” materijalom, prekrivaju se plastificiranom zaribanom belom fasadom.


STOLARIJA

Stolarija se izrađuje isključivo od visokokvalitetne PVC ili aluminijumske stolarije, koja je prilagođena potrebama i željama naših kupaca.

Prozori i vrata se već prilikom izrade u radionici montiraju u zidne elemente, dok se ugrađivanje na gradilištu može obaviti nakon montaže.

Naša unutrašnja jednokrilna vrata imaju luksuzni izgled sa duborezom, i mogu biti puna ili poluzastakljena.

Sva naša stolarija se boji sandolinom u boji koja se može prilagoditi željama i potrebama naših kupaca.

Uveravamo Vas da naši proizvodi imaju vrhunski kvalitet, a naši stručnjaci su tu da Vam pruže uslugu i savet pri izboru stolarije koja će

Vam najbolje odgovarati.